Sivut

perjantai 1. maaliskuuta 2013

2. Ensi rakkaus

Tässä olisi jo toinen osa. Nyt alkaa sitten se tarina. Koitan kirjoittaa selkästi. :)Vihdoin se oli ohi. Ensinmäinen työ päivä. Olin ihan puhki, kun pääsin kotiin, mutta päätin silti lähteä vähän katselemaan kylän menomestoja.


Löysinkin kivan mestan ja tein itselleni elämän ekan paukun. Että oli hyvin kummallinen tunne saada alkoholia elimistöön.

 Kotiin kävellessäni (Okei tiedän, että baarista ei kuulu tulla kotiin kävellen, mutta en halua tuhlata viimeisiä ropojani mihinkään taksiin.) huomasin mielenkiintoisen näköisen ja kauniin muusikon. 

 Kotiin päästyäni päätin etsiä sen tytsyn facesta. Ensin etsin nimimerkillä. En löytänyt. Yhtäkkii sain kaveri pyynnön, olin tosi kummissani, mutta avasin sen kuitenkin ja huomasin siinä olevan sen likan kuva, jonka olin nähnyt aikaisemmin.

Juteltuani hetken päätin käydä koisaan, jotta olisi virkeä huomenna, sinä tärkeenä päivänä, jolloin tapaisin Hänet!

Herättyäni oloni oli mitä mainioin. 


Söin ja soitin  sille ihanalle tytölle. Musta alkoi tuntua, että olin rakastunut, vaikka en ollut edes nähnyt häntä kuin vilaukselta.

Siinä hän seisoi. Niin kauniina ja fiksun näköisenä.

"Hei olen Roxie Lin." Kun hän sen sanoi en voinut kuin tuijottaa sitä ihanaa pikku suuta ja kuunnella hänen linnun laululta kuullostavaa ääntään.

Kutsuin Roxien sisään ja aivan yksin kertaisesti kaappasin syleilyyni.Tässä tällainen osa. Seuraavassa osassa kerron suostuuko Roxie Dominon suudelmaan vai ei? Kommenttia toivoisin taas...

4 kommenttia:

 1. Möh :P
  Ihan jouhevasti on tarina alkanut, ottaen huomioon että tää on ensimmäinen (sims)blogi mitä sä oot tehny. Vähän jäi kyllä ihmetyttämään tämän osan lyhykäisyys - kymmenen kuvaa ei hirveästi kerro tai vie tarinaa eteenpäin. Ihan hyvistä kuvakulmista kuvattu, mutta joissain kohdissa näkyy rakennustilan ruudukot lattialla, eli suosittelen joko kuvaamaan F1-tilassa (pelitila?) tai sitten ottamaan ruudukot pois tökkäämällä asetuspalkista sitä nappia.

  PS. Noilta varmaan tulee nättejä lapsia!

  VastaaPoista
 2. Hyvin tarina lähti liikkeelle :) Mikäköhän sai Dominon kiinnostumaan Roxiesta? Roxie on kyllä nätti nuori nainen ja kyseinen pari tulee varmasti saamaan söpöjä lapsia..Kuvakulmia olet hyvin käyttänyt, mutta kannattaa välttää kuvaamista ostotilassa ja laittaa peli vaikka vaan pauselle kun ottaa kuvaa.. Itse en ihmetellyt osan lyhkäisyyttä, kun tietää että tässä on takana projekti, joka vaatii viisi julkaisua lyhyellä aikavälillä..Mun tarinan osissa kun yleensä on se noin 60 kuvaa, niin en ikänä vois kuvitella julkaisevani 5 sen pituista jaksoa vajaassa kahdessa viikossa..Menis ikä ja terveys ja todennäköisesti kiinnostus koko tarinaa kohtaan pakkopullan tuntua kun ei tarinan teosta saisi tulla.. :)Vinkkinä voisin vielä antaa, jos ei halua kuviinsa tuota vihreää timanttia tai puhekuplia, niin on olemassa koodi, jolla ne saa pois näkyvistä..Koodi on hideHeadlineEffects on /off (on silloin kun haluat kuplat pois, off taas kun haluaa ne takaisin näkyviin)..Käytän itse tuota koodia jatkuvasti tarinaa kuvatessa.. Jatkoa taas odotellen! :)

  VastaaPoista
 3. Mustakin tarina lähti mukavasti etenemään! Ja vaikka tämä naikkonen Dominon rinnalle äkkiä tulikin, sait asian kuitenkin esitettyä niin, ettei ainakaan niin kiirehdityltä tuntunut kuin joissain legacyissa.:D
  Suosittelen kyllä noiden puhekuplien poistoa, se tuo vielä lisää aitoutta kuviin (:
  Hienosti menee, jatka samaan malliin!^^
  (ja sori nyt että oon täällä kahdella eri nimikkeellä.....)

  VastaaPoista
 4. Saisitko seurustelusuhteeseen syvällisempää pohdintaa? Nyt liikutaan kovin barbimaisessa pintaliitosuhteessa...

  VastaaPoista