Sivut

keskiviikko 6. maaliskuuta 2013

3.Tärkeä harppaus

Kiitos kommenteistanne. Jatkossa yritän poistaa puhekuplat ja maasta neliöt. ;) Lukemisen iloa...


 Mielessäni käväisi, ettei hän suostu suutelu yritykseeni, mutta yllätyksekseni hän suostui kuitenkin pienen empimisen jälkeen. Olin onneni kukkuloilla!


 Päätin ensin pehmentää Roxietä, elämäni ensi rakkautta. Ja sitten kysyä yhtä tärkeää kysymstä joka oli:


"Voitaisko me alkaa seurustella? Ei sun tarvii heti vastata saat miettii ensin ja tiedän et tämä tuli tosi nopeesti, mut tykkään susta vaan niin hirveän paljon ja ajattelin..."
"Kyllä! Toi sun sopertaminen on tosi söpöö ja eikä mua haittaa, vaik ei olla tunnettu kauaa. Sitä paitsi oot säkin tosi komee!" Roxie vastasi. 
Olin tosi ällikällä lyöty, enkä tiedä mitä minun oisi pitänyt sanoa, joten olin vaanihan hiljaa.


  Päätimme yhdessä mennä katselemaan tähtitaivasta, joka oli täysin pilveetön.


Siinä kaikessa rauhassa kuiskiessamme huomasin paparazin käpyttelevän pihalleni ja alkavan räpsiä meistä kuvia. Olin varma, että meistä tulisi seuraavaan lehteen kansikuva, vaikken edes tiennyt, kuinka suuuri julkkis Roxie oli, olin silti varma, että kuhertelumme päätyisi lehteen.
"Olen muuten viiden tähden julkkis", Roxie kuiskasi korvaani, kuin lukien ajatukseni.
Olin taas täysin sanaton. Oli vähän siistiä seurustella viiden tähden julkkiksen kanssa.


 Kun meidät oli kerran jo keskeytetty, päätin mennä vähän kohottamaan kuntoa. Ajattelin, että toivottavasti Roxie ei pitkästyisi.


Siinä kuntoillessani huomasin ikkunasta, että Roxie oli onneksi asettunut jo taloksi ja hyvä niin, koska hän oli päättänyt ruveta kokkaamaan. (Toivoin hänen olevan siinä hyvä, koska itse olin tumpelo.)Lekkaan aina sormeen!Sotken!


Enkä muista mitään ruoka-ohjeita, en edes helppoja.


Kun Roxie kutsui minut syömään, hotkin hänen juustonsa ja pastansa ja muisti tietenkin kehua hänen keittotaitojaan, eikä kehut olleet tyhjiä, koska se oli parasta mitä olin koskaan syönyt.                               #     #      #     #    #          

Aamulla kuulin postimiehen kolistelevan postilaatikolla. Päätin nousta.Maksoin laskut heti, ettei ne vain pääse unohtumaan. Onneksi suuressa lukaalissni ei ole kovin arvokasta esineistöä, koska roponi eivät menanneet riittää tähänkään laskuun.


 Sitten luin päivän lehden. Löysin pari halpaa kurssia ja jotain urheilu-uutisia. Luin titenkin myös sarjakuvat.


 Lehden luettuani menin taas kerran kuntoilemaan, koska halusin Roxien ihailevan vatsalihaksiani, kun sen aika koittaisi.Tässä tällainen osa... Taas olisivat kommentit tervetulleita.

5 kommenttia:

 1. Oli taas kiva osa :) Kiva, kun Roxie vastasi Dominon suuteluyritykseen ja pari alkoi seurustelemaan. DOmino oli rohkea, kun ei hätkähtänyt siitäkään,vaikka hänen tyttöystävänsä on viiden tähden julkkis..Tarina eteni taas hivenen tavallista arkea kuvaillen..Tykkäät näköjään pelata läpinäkyvillä seinillä :D Mäki tykkään, mutta kuvatessa nostan yleensä seinät ylös, jolloin kuviin saa aidompaa tunnelmaa..
  Huomasin juuri, että Storessa julkaistiin elokuvateatteri, joka ei ole kaninkolo vaan simme sisälle näkee..Taidan käydä sen ostamassa, sillä mulla on käyttöä sille omaan tarinaan.. Tosin voin hyvin kuvitella kuinka Roxie ja Domino viettäisivät treffejä hämyisessä elokuvateatterissa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentistasi, haluaisin vaan kysyä, minkä osan mukana sauna tulee? Haluaisin ostaa sen, jotta voisin toteuttaa ideani.

   Poista
  2. Höyrypää-sauna tulee Sunlit Tides-maailman mukana, eikä sitä vieläkään saa ostettua erikseen storesta..Täytyy siis osata olla ovela, jos sen haluaa muuta kautta tai sitten jos vaan haluat lavastaa saunan, niin TSR:stä voi ladata lauteet ja kiukaan :D Eli ei minkään lisärin mukana valitettavasti tule saunaa...

   Poista
 2. Seurustelun kanssa mentiin kyllä aika kovaa kyytiä, mutta rajoitetun ajan puitteissa ihan ymmärrettävää, kuten täällä on itse kukin todennut. Tätä osaa oli edellisiä mukavampi lukea, koska olet nähtävästi jo päässyt tähän touhuun paremmin mukaan. Dominon ruoanlaittohäslinki sai aikaan hyvät naurut, kiitos siitä :-)

  VastaaPoista