Sivut

torstai 14. maaliskuuta 2013

4.Eka matka

Tusen tack, kaikista kommenteistanne taas.
Lukemisen iloa kaikille!

Eräänä päivänä huomasin, ettei Roxie rakkaallani ollut kaikki kunnossa.

Oksennettuaan hän kertoi olevansa raskaana. Olin ihan ihkuna, koska elämässäni taphtui jotain hyvin suurta.

                     #     #     #     #     #

Taas oli päivä pulkassa. Olin juuri lähdössä kotiin, kun sain tosi yllättävän puhelun. Sain tietää, että olin voittanut matkan Kiinaan. Ihmettelin tuuuuuriani hetken ja soitin sitten Roxielle, etten tulisi tänään kotiin.

                  #     #     #     #     #

Päästessäni matkani päähän, katsoin oliko täällä jotain tekemistä, ei ollut.

Lähdin vähän kiertelemään ja ensinmäinen vastaan tuleva sim oli mukavan oloinen vanhus nimeltään Gao Pei. Rupattelin siinä hetken hänen kanssaan ja jatkouin sitten matkaa.

Seuraavaksi käväisin ostamassa vähän ulkomalaista luettavaa. Minun olisi pitänyt maksaa kirjoista 575$, mutta myyjä antoi minulle julkis alennusta ja maksoin vain 321$. (Olin hämmentynyt.)

Yhtäkkiä minulle iski kauhea nälkä ja kävon ostamassa paahdettua banaani.maapähkinä voileipää. Maksoi 6$, mutta sain tietää, että talo tarjosi leivän minulle, enkä joutunut maksamaan mitään.

Päätin syödä pihalla, koska siellä oli niin kaunis sää ja samalla pystyin ihailemaan kiinan kauniita maisemia.

  Syötyäni tapasin sekatavarakauppiaan nimeltään Lian Yat Sen, joka sanoi minulle ensinmäisinä sanoinaan: En välitä muiden puheista, minust olet kuumaa kamaa!

Kun Lian oli selittänyt omaa elämäänsä tarpeeksi, päätin hiljentää hänet ja samalla koettaa miltä tuntuu sudella miestä. Mutta siinä samassa tajusin pettäväni puolisoani.

Juteltuamme hetken Lian sai taivuteltua minut ostamaan jotai kaupastaan ja päätin ostaa taistelutaidon opettelun tarvittavat kamat, jotka maksoivat 875$, mutta Lian sanoi: Et saa maksaa yhtään mitään, en ota rahojasi vastaan!

Ostosten jälkeen lähdin harjoittelemaan taistelutaitojani. Ensiksi en onnistunut, mutta päätin etten lopettasi ennen kuin harjoittekuni tuottasi tulosta.

 Pitkän ajan kuluttua ei ollut tapahtunut mitään muutosta taidoissani, mutta jatkoin yrittämistä.

 Lopulta ahertaminen palkittiin ja sain ensinmäisen karete vyöni.Tässä tälläinen osa. Seuraavassa osassa Dominon matka jatkuu...
Kommmentit ovat taas enemmän kuin tervetulleita.

2 kommenttia:

  1. Heippa!
    Ja sori, että on kommentoinnissa vähän kestänyt.. Tää osa eteni mukavasti ja onneksi vielä ei ollut aika Roxien synnyttää lasta, jota aloin vähän pelkäämään osan alkupään kuvista johtuen.. Domino suhtautui hyvin raskauteen, mutta taisi tarvita omaa tilaa tottua ajatukseen perheenlisäyksestä, kun lähti sinne Kiinaan.. Ihmeen kokeilevaa tyyppiä tuo Domino on, mutta onneksi tajusi olevansa petoksen tiellä ja jätti asiat sikseen..Taistelutaitojen kehitystä oli myös kiva seurata..Toivoisin ehkä vielä lisää tekstiä tarinaan, se kun kuljettaa tarinaa mukavasti eteenpäin ja tuo hahmoista esiin mitä erikoisempia puolia :D Jatkoa odottaen :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos ommentistasi. Yritän lisätä tekstiä seuraaviin osiin. Ja kiitos palautteesta, se on tosi tärkeää.

    VastaaPoista