Sivut

sunnuntai 17. maaliskuuta 2013

5. Matka jatkuu


En keksi nyt kauheasti mitään joten suoraan vaan lukemaan. Luku iloa toivotan.Huomasin kuntoiluni tuottaneen vähän lihas massaakin, eikä vain kunno kohenemista.

Päätin kuitenkin käydä vilkaisemassa kiinan muitakin kohteita ja löysin todella syrjäisen ja rauhallisen paikan, jossa aloin keräämään satoa. Siellä oli pummeloita.

Tomaatteja, kirsikoita, vesimeloneita, paprikoita, salaattia ja perunoita. Ajattelin, että näistä itse poimitusta ruoka tarpeista tulisi Roxielle oiva tuliainen, hän ihan varmaan arvostaisi säästämistäni.

Koetin vielä ihan huvin vuoksi kalastamista. En ole koskaan sitä oikein ymmärtänyt, mutta haukaa se ainakin oli!

Kaloja kyllä piisasi, mutta yksikään ei tarttunut onkeeni.

Hetken vielä yritettyäni soitin lentokoneeseen ja kerroin haluavani kotiin.

Juoksin vielä nopeasti kylään ja pulahdin siellä olevaan koriste uima-altaaseen. Ai, että oli hulvatonta meininkiä.

                        #     #     #     #     #

Kotiin päästyäni huomasin, että Roxiella oli juuri polttarit meneillään. Paikalla ei selvästikkään ollut ollut paljoakaan väkeä, koska sinne oli tupsahtanut mies tanssioita.

 Roxiella oli selvästikkin omat tanssi kuviot meneillään hiphopin tahtiin.

Tanssi näytti niin hulvattomalta, että päätin mennä mukaan ja tuntea rytmin suonissani.

Loppu illasta vieraiden lähdettyä annoimme tunteillemme vallan, upouudessa suihkussamme.


Joo, tiedän osa oli tänään tosi lyhyt, mutta tarinan idea on tällä hetkellä vähän hukassa. Toivoisin TAAS vähän kommentteja, edes ihan pikkuisia. Olkaa kilttejä ja kommatkaa. Pliis. Seuraavassa osassa vauva syntyy ja saatte tietää onko hän tyttö vai poika.

5 kommenttia:

 1. Oli lyhyt mutta ytimekäs osa :D Domino oli ajattelevainen, kun halusi tuoda Roxielle poimimiaan herkkuja tuliaisiksi.. Roxiella oli kieltämättä mielenkiintoiset tanssiliikkeet ja polttarit (kuva miestanssijoista olis ollu kiva, sillä itse en ole vielä kertaakaan pitänyt polttareita pelissäni)..Tykkäsin tuosta viimeisestä kuvasta paljon, se oli jotenkin hauskasta kuvakulmasta otettu :D Saapi nähdä, koska Dominon jälkikasvu syntyy ja kumpi tulee.. :D Jatkoa odottaen! :)

  PS: Jos kaipaat blogille lisää lukijoita, kannattaa lukea muiden lc tarinoita ja pyytää vastalinkitystä..Myös Radola on hyvä paikka mainostaa vähän omaa tarinaa :)

  VastaaPoista
 2. Yriti saada tanssiat kuvaan, mutta ne vähän bugitti, enkä saanut kuvia, jossa ne olisivat näkyneet!

  VastaaPoista
 3. Ihan kivalta LCltä vaikuttaa, jään lukemaan! ;) Linkitin tän mun blogiin: lcsunler.blogspot.fi
  Vastalinkitys ois kivaa ja ois kivaa jos kävisit kattomassa mun LCtä ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi. Voin vasta linkittää mun uudessa blogissa, jonka alotan lähi aikoina. Tätä blogia en pysty enää jatkamaan, koska mun koneelta hävis kaikki tallennukset. Mut voin kyllä linkittää. Kiva tietää, et saan uusia lukioita.;)

   Poista
 4. Hei, tulin vaan ilmottamaan, että Sunlereilla osa 1 :)

  VastaaPoista